La línia 2 del metro normalitza el servei

Finalitzen els treballs que s'han dut a terme durant aquest estiu al tram comprès entre les estacions de Paral·lel i Sagrada Família per reduir les vibracions

..
26/08/2024 - 12:49 h - Mobilitat i transports Districte Ciutat Vella

Avui dilluns 26 d’agost, la línia 2 de metro ha recuperat la normalitat, un cop finalitzat el tall de servei que durant aquest estiu ha afectat el tram de la línia entre les estacions Paral·lel i Sagrada Família. Els treballs s’han desenvolupat amb normalitat, complint els calendaris previstos, aconseguint així que l’L2 de metro doni servei en la seva totalitat abans que comenci el mes de setembre i el període escolar.

Renovació de les fixacions de la via i reducció de vibracions

La suspensió del servei durant dos mesos a la línia 2 ha permès executar obres de millora incompatibles amb la circulació de trens. La Generalitat ha renovat diversos elements de via, com les fixacions, que s’han substituït per unes de noves, amb millors prestacions mecàniques que permetran eliminar les vibracions en aquest tram. També s’han actualitzat els quadres de baixa tensió. La inversió de l’actuació és de 5,6 milions d’euros, procedents de fons europeus.