Afectacions als voltants de la plaça de Francesc Macià per les obres de perllongament de la L8

Del 15 al 19 de juliol es faran uns treballs al xamfrà de la cruïlla entre els carrer del Comte d’Urgell i Buenos Aires. Quedarà habilitat un únic carril en sentit baixada i un carril bus al carrer Comte d’Urgell a partir de la plaça Francesc Macià. Pel que fa a la circulació de bicicletes, quedarà tallada en el tram entre la plaça de Francesc Macià i el carrer Buenos Aires.

..
02/07/2024 - 14:46 h

Des del 22 de juliol i fins a mitjans d’octubre es realitzarà l’execució del nou col·lector en el tram del carrer Comte d’Urgell des de la plaça de Francesc Macià fins al carrer de Buenos Aires. Els treballs es realitzaran a les voreres dels dos costats sense afectar a la circulació i mantenint els itineraris de vianants i accessos a habitatges.

Aquestes actuacions es fan en el marc de les obres de perllongament de la línia 8 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). En aquest àmbit es construirà la nova estació de la plaça Francesc Macià que se situarà sota el carrer Comte d’Urgell, entre la plaça i el carrer de Buenos Aires.