Afectacions a la mobilitat a la plaça de Mons entre el 5 i el 14 d’agost

Entre els dies 5 i 14 d’agost, es produirà un tall complet a la circulació de la plaça de Mons per treballs de pavimentació. L’àmbit afectat per les obres serà el comprès entre el passeig Mare de Déu del Coll i el Viaducte de Vallcarca.

..
23/07/2024 - 16:01 h

Afectacions a la banda Llobregat de la plaça

El viaducte de Vallcarca es tallarà des de la cruïlla amb l’avinguda de la República Argentina fins a la plaça de Mons. Aquest tram quedarà en atzucac i només hi podran accedir vehicles d’emergència. Els vehicles es desviaran, en sentit Besòs, per l’avinguda de la República Argentina, el carrer Craywinckel, el passeig de Sant Gervasi, la plaça Alfons Comín, el passeig de Vall d’Hebron, el carrer General Mendoza, el carrer Cardedeu i, finalment, el passeig Mare de Déu del Coll.

Afectacions dins de la plaça de Mons

Els guals existents a la plaça de Mons, podran accedir i sortir per la rampa de connexió entre la mateixa plaça i el carrer de Gustavo Bécquer, que s’habilitarà en doble sentit de circulació. L’accés a aquests guals es farà per l’avinguda de Vallcarca, i els carrers de Farigola, Calendau, Cambrils i Gustavo Bécquer. La sortida serà pels carrers de Gustavo Bècquer i Baró de la Barre.

No es podrà accedir al la pl. Mons des del carrer de Sant Eudald i plaça de Mons, de manera que els vehicles es desviaran pels carrers de Mare de Déu dels Reis, Sant Camilo i Farigola. També es limitarà l’entrada de vehicles al carrer Santa Eudald on només hi podrà accedir veïnat i serveis. Els desviaments es faran pels carrers de Balears i Farigola.

Afectacions a la banda Besòs de plaça

Entre la plaça de Mons i del passeig Mare de Déu del Coll en el seu encreuament amb els carrers Rubens i Baró de la Barre també quedarà tallat el trànsit. Només es facilitarà l’accés als serveis d’emergència. Els vehicles hauran de desviar-se cap al carrer Rubens.

Les actuacions obligaran els vehicles que circulen per passeig Mare de Déu del Coll a desviar-se cap als carrers Castellterçol, Cardedeu i Veciana, excepte veïnat i serveis. Per facilitar els desviaments anteriorment esmentats, es canviarà el sentit de circulació del carrer Castellterçol, en el tram entre el passeig de Mare de Déu del Coll i el carrer Cardedeu.

El canvi de sentit de circulació obligarà a desviar els vehicles i els autobusos pel carrer Cardedeu. Aquest carrer quedarà restringit a un únic carril de circulació en sentit mar, entre el carrer de Castellterçol i el passeig de la Mare de Déu del Coll.

Afectacions al transport públic

Es produiran desviaments importants a l’àmbit del transport públic. Els autobusos V19 i 22 es desviaran del seu itinerari cap al carrer de Castellterçol d’anada i l’avinguda de República Argentina de tornada. La línia 129 es desviarà pel carrer Torrent del Remei També hi haurà afectacions a les parades de pg. Mare de Déu del Coll-Baixada de Sant Marià (849), pg. Mare de Déu del Coll-Cartago (848), pg. Mare de Déu del Coll-Baixada de Solanell (852), pg. Mare de Déu del Coll-Pl. Flandes (853), Vallcarca (847 i 1195), av. República Argentina-Baixada Gomis (262), av. República Argentina-Mare de Déu del Carmel (1509), av. República Argentina-pl. Alfons Comín (1543), Craywinckel-Hurtado (2878) i pg. De Sant Gervasi-Mas Yebra (69), Sant Eudald-pl. Mons (2849), Cardedeu-pg. Mare de Déu del Coll (2850), Cardedeu-Montornés (2851) i Montornés-Capellades (2852). S’habilitaran diverses parades al carrer Castellterçol en sentit baixada i a l’entrada del passeig Mare de Déu del Coll.