El sistema alimentari actual —la nostra manera de produir, transformar, distribuir, vendre, consumir aliments i gestionar-ne els residus— crea malalties, desigualtat i pobresa, i degrada...
Ana Moragues Faus
Enginyera agrònoma
Enginyera agrònoma especialitzada en medi ambient i doctora en economia agrícola, sociologia rural i política alimentària. Investigadora sènior (Ramón y Cajal) de la Universitat de Barcelona i investigadora convidada del Sustainable Places Institute de la Universitat de Cardiff.
Estudia els sistemes agroalimentaris sostenibles i la seguretat alimentària, i recentment el sorgiment i l’evolució de les estratègies alimentàries urbanes. Es troba involucrada en la investigació d’acció participativa amb organitzacions de la societat civil i institucions públiques a Europa i l’Amèrica Llatina, com la xarxa Sustainable Food Cities al Regne Unit. És autora de L’alimentació sostenible: manual per a ciutats (Ajuntament de Barcelona, PEMB, AMB. Barcelona, 2020).
Darrera actualització: setembre del 2021
Articles de Ana Moragues Faus
El butlletí
Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis