Estudis patrimonials mitjançant models digitals
MUHBA Centre de Recerca i Debat
A càrrec de Còssima Cornadó, Josep Llorca i David Infante
La complexitat de l’estudi d’edificis patrimonials ha esdevingut una temàtica d’estudi acadèmic que ha resultat en unes tècniques provades i mantingudes durant els anys. Els nous requeriments de sostenibilitat, seguretat, conservació i difusió juntament amb els avenços en la digitalització d'edificis ens obren les portes a realitzar noves mirades tecnològiques al patrimoni.
Investigadors de la Universitat Politècnica de Catalunya emprant el treball desenvolupat al grup VIMAC del grup de recerca QURBIS, REARQ-UPC en conjunt amb el grup de recerca PAAD de la RWTH Aachen University explicaran les noves línies d’investigació que s’obren per l’estudi d’edificis històrics mitjançant l’ús de simulacions i noves tecnologies.
Els Diàlegs d’Història Urbana i Patrimoni constitueixen el format més flexible per explorar noves idees i per comunicar estudis sobre la trajectòria de la ciutat, el seu patrimoni historicoartístic i les representacions urbanes de Barcelona i altres ciutats.
Dates
Horari
Lloc
MUHBA Plaça de Rei
Sala Martí l'Humà
Periode Històric
Observacions
Entrada gratuïta
Amb reserva prèvia al web del MUHBA
Informació i reserves
Feu la reserva prèvia aquí
Per a qualsevol altra informació: 93 256 21 22 (de dilluns a divendres feiners, de 10 a 14 i de 16 a 19 h).
informaciomuhba@bcn.cat
El MUHBA es reserva el dret d'anul·lar activitats.
El preu de les activitats està subjecte a les taxes i els preus públics vigents.
Si no s'especifica altrament, les visites i els itineraris es fan en català.
Per a grups, el MUHBA ofereix les visites i els itineraris en altres llengües, així com la interpretació en llenguatge de signes.
Instagram del MUHBA
Facebook del MUHBA
Canal YouTube del MUHBA