
El sistema agroalimentari industrialitzat és insostenible. Els mateixos agents que fomenten aquest model comencen a buscar vies contra el col·lapse. L’espigolament que evita el...
Doctora en Sostenibilitat
Responsable de l’àrea de coneixement i sensibilització de la Fundació Espigoladors. Doctora en Sostenibilitat per la Universitat Politècnica de Catalunya, és experta i activista en la diagnosi i prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari.
En aquest camp, ha participat en diversos projectes pioners d’àmbit europeu i nacional durant més de vuit anys. Ha estat també professora associada de la UPC i membre de la junta de la Plataforma Aprofitem els Aliments.
Darrera actualització: setembre del 2021
El sistema agroalimentari industrialitzat és insostenible. Els mateixos agents que fomenten aquest model comencen a buscar vies contra el col·lapse. L’espigolament que evita el...
El butlletí
Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis