![Il·lustració © Riki Blanco](https://www.barcelona.cat/metropolis/sites/default/files/styles/large/public/pag_56_arriba_raquel_diaz_1100x548.jpg?itok=NGS-R4HJ)
Cap a un nou model alimentariL’espigolament com a palanca de canvi
El sistema agroalimentari industrialitzat és insostenible. Els mateixos agents que fomenten aquest model comencen a buscar vies contra el col·lapse. L’espigolament que evita el...
Graduada en Filosofia, Política i Economia
Tècnica de l’àrea de coneixement i sensibilització de la Fundació Espigoladors. És graduada en Filosofia, Política i Economia per la UPF, UC3M i UAM.
Ha centrat el seu àmbit de treball en la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari, i la implementació d’un model agroalimentari més just i sostenible.
El sistema agroalimentari industrialitzat és insostenible. Els mateixos agents que fomenten aquest model comencen a buscar vies contra el col·lapse. L’espigolament que evita el...
El butlletí
Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis