Malgrat que es produeixen aliments en quantitat suficient per satisfer les necessitats de tota la població, les desigualtats en l’accés fan que un terç del que es produeix es malbarati...
Mabel Gracia Arnáiz
Antropòloga
Catedràtica d’antropologia social a la Universitat Rovira i Virgili i investigadora del Medical Anthropology Research Center (MARC-URV). Ha estat professora visitant al Centre Edgar Morin (París), al Centro de Investigaciones y Estudios Superiores en Antropología Social (Ciudad de México), a la Université de Toulouse Jean Jaurès, a l’Instituto de Nutriçao de la UERJ (Rio de Janeiro) i al SOAS Food Studies Center (Londres), entre d’altres.
Investiga sobre alimentació i canvi social, posant especial atenció a les transformacions econòmiques, polítiques i socials que condicionen les formes d’alimentació actuals i sobre la relació entre l’alimentació, el gènere i la desigualtat social. Entre d’altres, és autora del llibre Comemos lo que somos (Icaria, 2015).
Darrera actualització: setembre del 2021
Articles de Mabel Gracia Arnáiz
El butlletí
Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis