Vivim en un món configurat per l’alimentació, és el que l’autora anomena sitopia o “lloc de menjar”. Si li atorguéssim valor a l’alimentació i a les comunitats el control de la...
Carolyn Steel
Arquitecta
Carolyn Steel és arquitecta per la Universitat de Cambridge. Va dirigir els seus propis estudis de disseny a Cambridge i a la London Metropolitan University. El 1989 es va incorporar a Cullum and Nightingale Architects, on es va convertir en directora independent el 2005. El 1998, va ser la directora d’estudi de la inauguració del programa London School of Economics Cities.
L’any 2000 va començar a investigar la relació entre l’alimentació i les ciutats, i del 2002 al 2012 va fer una pionera sèrie de classes sobre alimentació i la ciutat a la Facultat d’Arquitectura de la Universitat de Cambridge. És autora dels llibres Hungry City: How Food Shapes Our Lives (2008), guanyadora del premi Royal Society of Literature’s Jerwood Award per no-ficció, i de Sitopia: How Food Can Save the World (2020).
Darrera actualització: setembre del 2021
Articles de Carolyn Steel
El butlletí
Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis