Retrat de Carles Soler

Expert en sobirania i transformació alimentàries

Llicenciat en Veterinària, amb 25 anys d’experiència en cooperació internacional i desenvolupament rural: 15 anys en l’àmbit de la defensa de la sobirania alimentària i el dret a l’alimentació, i 10 anys en sistemes i polítiques alimentàries, recerca i publicació d’articles i assessorament de polítiques alimentàries.

Ha coordinat diversos estudis sobre temàtiques com la restauració col·lectiva, els menjadors escolars, els obradors compartits o la propietat de la terra. Forma part de l’equip tècnic de l’associació Menjadors Ecològics, i col·labora amb la revista Soberanía AlimentariaBiodiversidad y Culturas, la cooperativa El Pa Sencer, SCCL i l’associació Pole Pole per a la transformació social.

Darrera actualització: setembre del 2021

Articles de Carles Soler

Il·lustració © Riki Blanco
Cap a un nou model alimentariMenjadors escolars, un espai de transformació del sistema alimentari

Sempre es diu que el menjador escolar té un paper important en l’alimentació d’infants i adolescents, i que és una eina d’aprenentatge i formació. Però encara es parla poc del menjador...

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per estar informat de les novetats de Barcelona Metròpolis