Crítica y restitución patrimonial en gastronomía
Aquesta jornada, organitzada per la Fundació Alícia i el MUHBA, té com a objectiu aportar eines pràctiques de coneixement en el camp de la restitució de receptes històriques i pretén ser un punt de trobada per a historiadors i cuiners on puguin compartir coneixements, inquietuds i projectes. Cada cop hi ha més cuiners i cuineres que giren la mirada cap a la cuina històrica amb una visió oberta i la voluntat de treballar amb rigor, per això demanen més coneixement. Cal obrir un pont de diàleg entre ciència i cuina en el camp de la restitució patrimonial en aquesta disciplina centrat en la gastronomia de Barcelona i la seva àrea d’influència. Només així podrem avançar cap a una cuina històrica seriosa, contrastada i alhora plaent.
Díptic de la jornada 'Crítica i restitució patrimonial en gastronomia'
Lloc
MUHBA Oliva Artés
C. d'Espronceda, 142-146
(Parc del Centre del Poblenou)
08018 Barcelona
Tel. 93 256 21 00
Fax. 93 268 04 54
museuhistoria@bcn.cat
veure mapa
Data
Divendres, 25 de maig de 2018
Preu
Entrada gratuïta.
Es recomana reserva prèvia.
Informació i reserves
reservesmuhba@bcn.cat
Per a qualsevol altra informació: tel. 93 256 21 22 (de dilluns a divendres feiners, de 10 a 14 i de 16 a 19 h)
barcelona.cat/museuhistoria
facebook.com/barcelonacultura
twitter.com/bcncultura