Des d’on es pot veure la Copa Amèrica?

Comença la Copa Amèrica i tothom la podrà seguir i podrà veure volar els vaixells dels sis equips que competeixen des de diferents espais: platges, miradors, dues ‘fan zones’ i el Race Village, un espai de 25.000 metres quadrats al Moll de la Fusta.

22/08/2024 14:55 h

Ajuntament de Barcelona

No cal comprar entrades per poder seguir en directe les diferents regates de la Copa Amèrica. Aquest dijous, 22 d’agost, comença la regata preliminar, fins diumenge, 25. I a partir del dijous 29 de setembre i fins al 27 d’octubre (les dates poden variar segons la meteorologia) té lloc la competició en si, a més de la Unicredit Youth America’s Cup (del 10 al 26 de setembre) i la Puig Women Amercia’s Cup (del 29 de setembre al 13 d’octubre). La competició començarà sempre a les 14.00 hores i es podrà veure des de la platja, però també s’han habilitat diferents espais per a qui la vulgui viure de prop.

Race Village

Situat a Moll de la Fusta, és un gran espai de trobada amb una superfície de 25.000 metres quadrats que ofereix oci, cultura i gastronomia. Els dies de competició a l’escenari hi haurà espectacles amb els regatistes i, a partir del 30 d’agost, espectacles en el marc de la Regata Cultural.

A la zona de restauració hi haurà una oferta gastronòmica amb el focus en la cuina catalana, i hi participaran restaurants de renom, que s’aniran alternant setmanalment. Els productes de proximitat tindran un protagonisme especial a la zona de brases del Race Village, amb peix fresc de la Confraria de Pescadors de Barcelona i carn i verdures del Mercat de la Barceloneta. L’entrada és gratuïta, tot i que hi haurà control d’aforament. 

Dues fan zones i dos miradors

A la plaça del Mar i als entorns del Bogatell hi haurà dues àrees amb pantalles gegants i restauració. També són d’accés gratuït i obriran a partir de les 12.00 hores.

I hi ha dos miradors que permeten viure de prop la competició: la plaça de la Rosa dels Vents, a sota de l’Hotel W, és ideal per veure les sortides i arribades de les regates, i el Port Olímpic, amb el nou dic de recer, és un altre dels espais habilitats per veure la Copa Amèrica.

Per arribar a les diferents zones habilitades es recomana fer servir el transport públic. Transports Metropolitans de Barcelona ha reforçat el servei, i al web “Com s’hi va” s’hi ha habilitat un espai especial per poder seguir tota l’actualitat relacionada amb la mobilitat, ja que hi pot haver afectacions en la circulació dels vehicles privats.

 

 

Etiquetes associades a la notícia