Taller "Xocolating"
Traductor de
:
Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dissabte |
a les 12.00 h i
a les 16.00 h |
Entrada general: 23.5 € |
Cal inscripció prèvia. Durada: 1:30 hora |
|
Diumenge |
a les 12.00 h |
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
- Dirección:
- Carrer del Comerç, 36
- Districto:
- Ciutat Vella
- Barrio:
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- Ciudad:
- Barcelona
Taller pràctic per a conèixer i dominar les tècniques bàsiques de la xocolata. Aprenem a temperar, usar el motlle i la mànega pastissera i a elaborar productes bàsics amb xocolata. Al final del taller, haurem preparat 4 productes diferents, des de rajoles a trufes, i haurem après tècniques per treballar la xocolata en moltes altres aplicacions.
L’activitat inclou una entrada per a la visita lliure al museu abans o després del taller.
Adreçat a adults i joves de més de 16 anys