Taller 'Cuina catalana d´avui i sempre' *NOU*
Traductor de
:
Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dijous |
d'11.00 h a 13.00 h |
Entrada general: 71.83 €
Més suplement: 26€
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia
Places limitades |
Centre Cívic Pati Llimona
- Dirección:
- Carrer del Regomir, 3
- Districto:
- Ciutat Vella
- Barrio:
- el Barri Gòtic
- Ciudad:
- Barcelona
En aquest curs redescobrirem receptes de les àvies més i menys conegudes, tenint en compte els ingredients de temporada tal com s’havia fet sempre. Entre altres coses, farem albergínies en escabetx, trinxat, sopa d’all o farigola, canelons. Són receptes aptes per a persones que no poden menjar ous o lactis, entre d’altres.
Prof.: Xènia (Zero Waste BCN)