Curs de cuina xinesa FICB: cuina de tardor
Horaris
Dies | Hores | Preus | ||
---|---|---|---|---|
21 octubre,
4 novembre, 11 novembre i 18 novembre |
de 18.00 h a 20.00 h |
Entrada general: 150 €
4 sessions |
Mercat Boqueria - Sant Josep - Espai Boqueria
- Adreça:
- C Rambla, 89*LB
- Districte:
- Ciutat Vella
- Barri:
- el Raval
- Població:
- Barcelona
La Fundació Institut Confuci de Barcelona presenta un nou projecte gastronòmic, amb què podràs viatjar a la Xina a través dels seus sabors.
De la mà de Wenbin Peng, natural de Hunan, experimentat cuiner i sommelier, realitzaràs un recorregut per la gastronomia del nord i el sud de la Xina, aprendràs les tècniques de cuinat i preparació d'aliments, descobriràs nous sabors i ingredients i prepararàs plats que podràs reproduir a casa.
El curs és totalment participatiu i inclou una degustació dels plats cuinats al final de cada sessió.
En aquesta edició ens endinsarem en la cuina xinesa de tardor, on els bolets, les verdures de temporada i la carn seran les protagonistes de plats suculents i reconfortants. I la darrera sessió la dedicarem a un taller de preparació de panets farcits o “baozi”.