Una tardor plena d’activitats B+S

..
17/09/2024 - 12:56 h - Medi ambient i sostenibilitat Ajuntament de Barcelona

Aquesta tardor ve carregada d’activitats dirigides a les entitats membres de la Xarxa B+S: sessions d’acollida, sessions dels reptes, formacions… i el Fem Xarxing! No us perdeu el detall de la programació, les inscripcions ja estan obertes per a algunes de les propostes. 

Per poder accedir a aquestes activitats de la Xarxa Barcelona + Sostenible heu de ser-ne membres. Per adherir-vos-hi o bé renovar l’adhesió cal que assistiu a alguna de les sessions d’acollida programades i posteriorment signeu el Compromís Ciutadà per una Barcelona + Sostenible.

Sessions d’acollida a la Xarxa B+S 

Aquestes sessions tenen com a objectiu explicar el funcionament de la Xarxa Barcelona + Sostenible a les organitzacions interessades a formar-ne part i a les que antigament n’havien estat membres i han de renovar la seva adhesió a la Xarxa a través de la signatura del nou Compromís Ciutadà per una Barcelona més sostenible. Ja us hi podeu inscriure! 

Un cop formeu part de la Xarxa, podeu participar en les següents activitats:  

Sessions d’acollida als Reptes de ciutat 

Sessions que tenen com a objectiu explicar la participació en els Reptes de ciutat: reptes centrats en temàtiques d’especial rellevància, que diferents agents afrontem amb un mateix objectiu comú per tal d’aconseguir un impacte significatiu en la ciutat. Els reptes prioritaris actuals són la descarbonització i l’estalvi d’aigua. Inscripcions obertes. 

Activitats específiques per a activitats econòmiques (comerços, professionals, associats, agremiats i col·legiats) 

Activitats gratuïtes de sostenibilitat, específicament adreçades a les organitzacions amb activitats econòmiques que us poden servir de formació o d’inspiració per a dur terme les vostres Accions per la sostenibilitat. Inscriviu-vos-hi ara! 

Verd i biodiversitat 

Estalvi i eficiència energètica 

Disseny i construcció sostenible 

Bones pràctiques en sostenibilitat 

Fem Xarxing 

El 20 de novembre torna el Fem Xarxing, l’activitat estrella de networking de la Xarxa! Guardeu-vos la data. Ben aviat us en donarem més detalls.