El director de la sèrie documental "HOPE! Estamos a tiempo", al Fem Xarxing

..
15/10/2024 - 12:09 h

Jaime Bartolomé portarà al Born CCM, el 19 de novembre, una ponència plena d’accions i solucions per fer front a l’emergència climàtica partint d’iniciatives que ha rodat per tot el món. Les inscripcions estan obertes. Us hi esperem! 

El 19 de novembre, torna l’esdeveniment de networking més esperat de l’any per a la Xarxa Barcelona + Sostenible: el Fem Xarxing! 

Un any més, el Born Centre de Cultura i Memòria acollirà l’activitat estrella de la Xarxa B+S. Enguany, amb el lema “La Xarxa en Acció”, posarem el focus en les en les accions per la sostenibilitat i el treball per reptes de ciutat, mentre enfortim les connexions entre les organitzacions, i celebrarem l’inici d’una nova etapa de la Xarxa B+S en el marc del Compromís Ciutadà per una Barcelona + Sostenible 2024-2034.

No us perdeu l’oportunitat de conèixer altres membres de la Xarxa, saber quins projectes o iniciatives de sostenibilitat porten a terme, donar-vos a conèixer i generar aliances. 

Una jornada per gaudir i enxarxar-vos 

Aquest any comptarem amb en Jaime Bartolomé, director de la sèrie documental “Hope! Estamos a tiempo”, que s’estrena al desembre. El director ens inspirarà parlant-nos de les solucions per fer front a l’emergència climàtica més punteres que existeixen al món i que han recollit per a la sèrie. 

Al llarg de la jornada, també descobrirem les bones pràctiques i accions per la sostenibilitat emmarcades en els Reptes de ciutat, que ja s’estan duent a terme per membres de la Xarxa.  

Gaudiu dels racons de conversa que trobareu repartits per l’espai i del marketplace, un espai on podreu exposar les accions de sostenibilitat i els projectes de les vostres organitzacions, i que facilitarà que us enxarxeu!  

No us ho podeu perdre. Inscriviu-vos-hi i descobriu una nova forma d’enxarxar-vos! 

Més informació