Obertes les inscripcions per a la Marató per l'Emergència climàtica 2024

07/09/2023 - 10:45 h - Educació i estudis Ajuntament de Barcelona

Del 2 de febrer a l’1 de març de 2024, centres educatius i equipaments de la ciutat tindran com a missió reduir el consum elèctric, d’aigua i gas. Voleu formar part d’aquest repte? L’estalvi econòmic assolit es destinarà a projectes socials per fer front a l’emergència climàtica. Us hi podeu inscriure fins el 29 de setembre.

La Marató per l’Emergència Climàtica és una campanya de sensibilització que a través de la incentivació de bones pràctiques en el consum d’energia i d’aigua en el centre educatiu s’assoleix l’objectiu de reduir la despesa elèctrica, d’aigua i gas. És un projecte solidari, ja que l’estalvi econòmic aconseguit es destinarà a projectes socials per donar resposta a l’emergència climàtica.

Quan es farà?

La marató es durà a terme del 2 de febrer a l’1 de març a tots els equipaments municipals i centres educatius que hi participin.

Qui pot participar-hi?

La marató està destinada a tots els centres públics, concertats o privats.

Com us podeu inscriure?

A través del següent formulari 

Més enllà de l’estalvi econòmic, participar en aquest projecte és una oportunitat per aprofundir sobre el canvi climàtic i l’impacte ambiental i social que suposa l’actual consum de recursos i tractar-ho des de diferents perspectives dins el currículum escolar.

Més informació sobre l’anterior edició de la Marató per l’Emergència Climàtica:

> Què és la Marató d’Emergència Climàtica? 

> Els hàbits de consum canvien als centres educatius amb la Marató per l’Emergència Climàtica