Presentem la Bollopop i ballem amb Svetlana per celebrar el 28J!

21/06/2024 - 11:30 h - LGTBI Ajuntament de Barcelona

El divendres 28 de juny, el Centre Cultural Albareda acull la presentació de la revista Bollopop i un concert del duet Svetlana, en col·laboració amb el Centre LGTBI de Barcelona 

El Centre Cultural Albareda (carrer Albareda, 22-24), en col·laboració amb el Centre LGTBI de Barcelona, presenta una programació doble per celebrar el 28 de juny, Dia de l’Alliberament LGTBI: la presentació de la revista Bollopop i el concert d’Svetlana. 

A les 18:30 tindrà lloc la presentació de la revista Bollopop, una publicació inspirada en les revistes per adolescents d’inicis dels 2000, però reversionada en clau “bollera”. Hi haurà un concurs de relats amb temàtica Tierra trágame o Mi primera vez (seccions que pertanyien a la revista SuperPop) amb premis: Revista BolloPop + Totebag BolloPop i d’altres sorpreses.  

La presentació estarà a càrrec de BolloDramàticas, un col·lectiu que aviat posarà en marxa una campanya de crowdfunding per la producció, edició i distribució de més números de la Bollopop.  

A les 20 hores pujarà a l’escenari Svetlana, un duet musical barceloní que s’enfoca des del divertimento, però també des de la reivindicació. Utilitzen la música per canalitzar la crítica a través de l’humor, així com la necessitat de comunió i empoderament.  

Svetlana és la vivència de la joventut zentenial: la desolació d’un present precari i un futur incert, i l’experiència queer dins d’un món on impera la norma. 

L’actuació forma part del cicle de “Concerts al pati” i tindrà lloc a l’aire lliure, al pati del Centre Cultural Albareda. L’entrada és lliure i gratuïta, però cal reservar-la prèviament des d’aquest enllaç: https://albareda.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=13&a=1877 

Durant el concert hi haurà servei de barra a càrrec de La Morenita del Poble Sec.