EmFOKa’t: el cabaret que celebra l’orgull de barri al Carmel

Els dos projectes LGTBIQ+ d’Horta-Guinardó s’uneixen per celebrar l’Orgull de barri el proper dijous 27 de juny a les 20 h al Mirador d’Horta amb el Cabaret EmFOKa't.

..
17/06/2024 - 16:20 h - LGTBI Districte Horta-Guinardó

El festival Empodera’t (festival d’arts escèniques feminista i LBT que té com a finalitat fer visible l’activitat de les dones en els circuits artístics de proximitat, organitzat pels Casals de Barri d’Horta-Guinardó i la Sala Polivalent de Montbau) i el FOK (la Festa de l’Orgull Karmel que organitzen el Centre Cívic Carmel, l’Espai Jove Bocanord i la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé) s’han ajuntat per segon any consecutiu per celebrar la festa de l’Orgull al territori, amb un espectacle que posa en valor els artistes LGTBIQ+ que actualment estan en residència creativa en aquests equipaments de barri. Ens asseguren un desplegament de talent i plomes d’allò més espectacular en format cabaret.

El Cabaret EmFOKa’t tindrà com a mestres de cerimònies la companyia Transtorners. Hi trobarem un tastet de l’espectacle de dansa contemporània, danses espanyoles i flamenc que esta creant el ballarí i coreògraf Pol Jiménez (Millor Ballarí als Premis de la Crítica de les Arts Escèniques 2018 i als XXV Premis Butaca). També hi haurà espai pel circ aeri amb números de trapezi amb Nerea López, d‘straps amb Juan Amesty i de teles amb pole dance de Rubén Menjíbar. De principi a fi hi seran Las Bahamas, una banda de dones de diferents orígens i madurades al sol de Barcelona, que amb la seva música urgent i ballable amb lletres reivindicatives, feministes i gamberres amenitzaran el show com si és tractés d’un late night.

Pots consultar tota la programació de l’Orgull de Barri.