24 Seconds

2021

Escoles

Hashtags
#Elisava
#ElisavaLlumBCN21
#24SegonsLlumBCN

Parc del Centre del Poblenou (pista de bàsquet)

Autor:
Elisava Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Tipus: Instal·lació

Públic: Tots els públics

La humanitat s’enfronta a canvis radicals que replantegen la seva relació amb la comunitat i l’espai públic. I el joc, progressivament, s’ha tornat del tot virtual i ha migrat a un lloc digital invisible.

Des del març del 2020, s’ha aguditzat encara més la transició del joc físic al virtual. Aquesta instal·lació, per exemple, s’ubica en una pista de bàsquet que un dia va ser un espai de comunitat i rialles. Ara, poques vegades utilitzat en tot el seu potencial, és un altre espai buit de la ciutat.

En bàsquet 24 segons són el temps màxim que un equip té per llançar a cistella. 24 Seconds és un joc de bàsquet sense jugadors, on les pilotes es mouen sense ser tocades gràcies a la llum, una proposta que convida a reunir-se, assistir a un partit únic i recordar instants i sensacions de joc en llibertat.

Alumnes: Agustina Angelini, Momen Bakry, Dasstan Bissen, Valeriya Butorina, Marina Cabanes, Roger Cos, Irene Domínguez, Raül Gaya, Gina Gudayol, Malak Ghemraoui, John Gillen, Liana Kalaitzoglou, Gal·la Knoph, Julia Llorens, Patrícia Moreno, Elsa Romero, Eva Pobeda, Chloé Rood, Guillem Sánchez, Eloi Sánchez, Perla Sant, Albert Sevillano, Judit Tremosa, Giulia Tufariello, Irini Vazanellis, Jaume Vicens, Aleksandra Zaitceva, Alícia Zhu.

Tutors/ores: Maria de la Cámara, Toni Montes, Roger Paez, Gabi Paré.