La Torre Glòries es vesteix de La Vuelta 23

17/08/2023 14:00 h

Roger Piera Martínez

El Mirador torre Glòries, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, il·luminarà amb una projecció especial la Torre Glòries durant les nits dels dies 24, 25 i 26 d’agost, per commemorar la sortida oficial de La Vuelta 23 a Barcelona el 26 d’agost i l’arribada de la segona etapa, Mataró – Barcelona, el 27 d’agost. Després de més de seixanta anys, serà la segona vegada a la història que Barcelona acull una sortida oficial de La Vuelta, després que ho fes en l’edició del 1962.

Entre les 21:00 i les 24:00 hores, aquest icònic gratacel es convertirà en un far de llum i color, reflectint l’esperit esportiu i festiu que la carrera ciclista aporta a la ciutat. La Torre Glòries, com un dels punts més distingits de l’skyline barceloní, esdevindrà així un símbol de l’hospitalitat i el suport de la ciutat a aquesta gran competició ciclista.

Aquests dies, tant residents com visitants, podran gaudir d’aquest espectacle lumínic, que no només destaca l’estètica singular de l’edifici, sinó que també celebra l’esperit comunitari i la passió per l’esport que caracteritza la ciutat de Barcelona.



Notícies relacionades