L’altaveu dels infants, un nou espai de participació infantil

Trenta nens i nenes de sis escoles de la ciutat han estat investits avui per l’alcalde com a infants altaveu de la ciutat. Els ha fet l’encàrrec de dialogar amb diferents representants polítics i socials sobre les onze demandes, trenta propostes i més de cent idees que es recullen a l’Agenda dels Infants per millorar el benestar dels nens i nenes de Barcelona.

06/06/2024 19:37 h

Ajuntament de Barcelona

Durant el curs 2024-2025 l’Altaveu d’Infants de la Ciutat es reunirà, per exemple, amb el Consell de Ciutat, l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, el síndic de greuges de Barcelona o el Consell Municipal per aconseguir compromisos de la ciutadania adulta per millorar el benestar de la infància.

Amb la constitució de l’Altaveu d’Infants comença la darrera fase de “Parlen els nens i nenes”, un programa municipal de recerca i participació infantil que garanteix el dret de la infància de ser escoltada en l’àmbit social per afavorir la seva ciutadania activa.

L’acte de constitució del nou espai de participació infantil, Altaveu d’Infants de la Ciutat, s’emmarca en els actes de Barcelona, Capitalitat Europea de la Democràcia.

 

Més informació

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades