Què tenim avui per dinar? L'alimentació del passat
Activitat finalitzada
- Where
- 23 - El nostre passat
Horari
Dissabte 8 de Juny, 13:55 - 14:45
Durada
50 min.
Alguna vegada t’has preguntat com menjaven o cuinaven les persones que vivien a la Barcelona del passat? Gràcies a les llavors i als grans de midó que es conserven en els sediments i ceràmiques arqueològiques del segle XVIII que s'han recuperat al Born ho pots saber! Què els agradava? D'on s’importaven els aliments? Vine a descobrir-ho en aquesta activitat per a tots els públics.
- Tipus d'activitat
- Taller
- Edat recomanada
- 0 a 6 anys
- 6 a 8 anys
- 8 a 10 anys
- 10 a 12 anys
- Participants
- Cristina Navas
- Miguel Tarongi
- Organitzadors
- Seminari d'Estudis i Recerques Prehistòriques (SERP), Universitat de Barcelona (UB)
- Laboratori d'Arqueobotànica, Universitat de Lleida (UdL)
També et pot interessar
This carousel shows 31 activities simultaneously. Activating "next", hides the first slide and adds one at the end. Enabling "previous" adds a slide to the beginning and hides the last.