Cuina en viu / Live Cooking University. Afectes i desafectes d'una relació de col·laboració
18 de febrer de 2017
Cuina en viu / Live Cooking University. Afectes i desafectes d’una relació de col·laboració
De 12 a 17 h, Ateneu Nou Barris, Barcelona
Activitat gratuïta. Places limitades. Cal inscriure-s’hi a hola@inter-accions.org.
L’última sessió del curs-taller Cuina en viu / Live Cooking University, desenvolupat en el marc de Cohabitar entre-, tindrà lloc el proper 18 de febrer, de 12 a 17 h, a l’Ateneu Nou Barris (https://www.facebook.com/ateneu9b/?fref=ts). Durant aquesta darrera sessió discutirem sobre les pràctiques col·laboratives posant èmfasi en el fet afectiu, indispensable en aquests processos. També parlarem dels possibles desafectes que s’hi poden produir, de com gestionar les diferents situacions o de quines implicacions hi ha vers el procés i vers la mateixa pràctica col·laborativa.
La cuina deixarà de ser l’espai simbòlic i passarà a ser un espai real de producció experimental, d’assaig-error. Alhora, l’exercici culinari esdevindrà un procés de producció de coneixement compartit. En aquest sentit, es convidarà els participants a cuinar mentre es plantegen i discuteixen els diferents temes. Durant el dinar, continuarem compartint les diferents visions i experiències. No cal haver seguit el curs per venir! Només cal inscriure-s’hi prèviament a hola@inter-accions.org.