Tothom a taula!
Retrats de l'ecosistema alimentari sostenible d'una Barcelona en transformació
- Autor/es
- Jordi Bes Lozano (text) i Lucía Herrero (fotografia)
- Col·lecció
- Barcelona Present i Futur
La trentena d’històries que coneixerem en aquest llibre, dirigit per Álvaro Porro, Amaranta Herrero i Montse Peiron, són una mostra dels múltiples projectes que ens posen més a prop, a Barcelona, l’alimentació sostenible, bona per a les persones, els territoris i el planeta. El sistema alimentari global és un dels principals factors de risc per a la salut i té entre una quarta part i un terç de la responsabilitat en l’emergència climàtica. Barcelona és una de les 200 ciutats del món que es reconeixen com a subjectes implicats en la situació, com a principals receptores del sistema alimentari, i que s’han compromès a explotar el seu potencial per avançar amb pas ferm cap a sistemes alimentaris sostenibles, saludables, pròspers i igualitaris. Una de les seves línies d’acció és visibilitzar i donar suport a la ciutadania que ja està en marxa cap a la transformació.
Què en diuen
"Cuina: 'Tothom a taula!: un retrat de l’ecosistema alimentari de Barcelona'"