Manual de cuina negra i criminal
Presentació de Manual práctico de cocina Negra y Criminal (Pepitas, 2025), de Montse Clavé, un compendi de llibres, plats i begudes amb què es pot descobrir tota una sèrie d'autors, llibres i receptes negre-criminals. A més de per aprofundir en les lectures del gènere, servirà per preparar menús complets i suggeridors amb què es podran organitzar sessions literariogastronòmiques.
Un selecte manual amb linogravats de Carlos Baonza que ens acosta a alguns dels autors i llibres que al seu dia poblaven els prestatges de la llibreria Negra i Criminal de Barcelona.
Hi col·labora: Mercat de la Boqueria
Observacions
Activitat a la pl. interior del Mercat de la Boqueria (davant del bar El Quim de la Boqueria)
Nota per als usuaris del lector de pantalla. Aquesta galeria mostra un element, que pot ser una imatge o un vídeo. Feu servir els controls de l’àrea "Controls de la galeria" per veure l’element anterior o el següent. També podeu fer clic sobre l’element que voleu visualitzar.
Slide
of 2