Ingredients
- 1 kg de rovellons
- 2 grans d’all
- 15-20 tomàquets secs en oli d'oliva verge extra
- 1 branca de romaní fresc
- 2 cullerades soperes de pinyons
- 4 ous
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
Elaboració:
Netegeu els rovellons i talleu-ne el peu, per cuinar-los per separat. Peleu els grans d'all i talleu-los en làmines fines. Escorreu els tomàquets secs de l'oli i talleu-los a la juliana. Si són tomàquets tipus pera, talleu-los transversalment perquè no siguin trossos massa llargs.
Desfulleu el romaní i piqueu-lo (es poden deixar algunes fulles senceres).
Poseu una paella àmplia a escalfar amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra i salteu els rovellons. Afegiu-hi sal al gust i el romaní. Quan estiguin gairebé fets, afegiu-hi els alls laminats, els tomàquets secs i els pinyons, acabeu la cocció quan els pinyons i els alls estiguin lleugerament daurats. En una paella amb oli abundant, fregiu els ous amb punta.
Serviu als plats una base de rovellons amb alls, tomàquets i pinyons, i poseu els ous ferrats al damunt.
Ingredients
- 1 kg de rovellons
- 2 grans d’all
- 15-20 tomàquets secs en oli d'oliva verge extra
- 1 branca de romaní fresc
- 2 cullerades soperes de pinyons
- 4 ous
- Oli d'oliva verge extra
- Sal