Recepta sostenible
Ingredients
"Carrot cake"
- 300 g de farina integral
- 270 g de sucre morè
- 4 g de sal
- 15 g de canyella
- 1 pela de taronja ratllada
- 5 g d’essència de vainilla
- 5 g de bicarbonat sòdic
- 18 g d’impulsor
- 300 g de pastanaga
- 200 g d’aigua
- 180 g d’oli de gira-sol
- 130 g de nous de Lleida
- 200 g de nata 35% MG
Mató cremós
- 10 g de mel de taronger sense pasteuritzar
- 20 g de nata 35% MG
- 100 g de mató ecològic
Elaboració:
"Carrot cake":
- Tritureu les pastanagues i les nous. Afegiu-hi la resta d’ingredients, barregeu-ho bé i torneu-ho a triturar.
- Coeu el pastís al forn a 180 ºC, 30 minuts aproximadament (dependrà de la mida del motlle).
- Traieu el pastís del forn i deixeu-lo refredar abans de tallar-lo a porcions.
Mató cremós:
- Barregeu la mel amb la nata.
- Incorporeu-hi el mató i barregeu-ho fins que us quedi una textura cremosa.
Ingredients
"Carrot cake"
- 300 g de farina integral
- 270 g de sucre morè
- 4 g de sal
- 15 g de canyella
- 1 pela de taronja ratllada
- 5 g d’essència de vainilla
- 5 g de bicarbonat sòdic
- 18 g d’impulsor
- 300 g de pastanaga
- 200 g d’aigua
- 180 g d’oli de gira-sol
- 130 g de nous de Lleida
- 200 g de nata 35% MG
Mató cremós
- 10 g de mel de taronger sense pasteuritzar
- 20 g de nata 35% MG
- 100 g de mató ecològic