Mix & Match

2022

Artistes

Hashtags
#mix&match

Torre Glòries

Av. Diagonal, 211 // Pl. de Santiago Pey

Autor:
ProtoPixel

Es tracta d'una obra col·lectiva que crea el públic del Festival Llum BCN sobre la il·luminació de la torre Glòries a través de quatre tauletes interactives amb les quals podran seleccionar diferents patrons de llum per crear una única composició lumínica de la torre, i, alhora,  generar canvis sobre el resultat.

ProtoPixel

ProtoPixel és una plataforma de disseny d'il·luminació professional per a empreses, institucions, establiments i lleure amb una oferta pròpia de productes i eines que permeten a qualsevol usuari dissenyar, desplegar i controlar els projectes d'il·luminació des de qualsevol dispositiu i lloc.

Des de petites instal·lacions fins a grans projectes arquitectònics, qualsevol creació és possible gràcies als seus productes i eines, senzilles de fer servir i intuïtives. L'empresa de control lumínic, amb seu a Barcelona i Munic, subministra els seus productes a través de dissenyadors, arquitectes, distribuïdors, instal·ladors i integradors, i treballa amb marques prestigioses mitjançant una tecnologia innovadora que millora l'eficiència, redueix els costos i augmenta la comoditat dels usuaris.