.net

2021

Escoles

Hashtags
#architectureuic
#net

Parc del Centre del Poblenou

Autor:
UIC Barcelona School of Architecture

Tipus: Instal·lació

Públic: Tots els públics

La instal·lació planteja una reflexió crítica sobre el paper dels mitjans de comunicació i la manipulació informativa. .net parteix d’un objecte central, “el real”, l’ombra del qual es projecta per generar efectes diversos com a analogia de les diferents maneres en què se’ns representa la realitat.

La projecció de l’ombra d’un objecte segregat en múltiples peces evoca aquesta manipulació i l’ombra és la realitat pura, la que gairebé mai sol ser representada. El mateix objecte també es revela davant l’espectador, i tanca així el procés que va des de la realitat objectiva fins a la percepció subjectiva.

La instal·lació esdevé una representació abstracta de la xarxa d’informació a la qual estem exposats i les formes variades en què rebem la informació sobre la realitat. 

Alumnes: Mireia Acacio, Sandra Bravo, Lorena Burgos, Antonio Cánovas, Diego Cruz, Eudalf Alfons de la Maza, Marck Farrés, Gabriel Fejzulla, Marc Horta, Agustín Lyons, Sofía Martínez, Nino Mgeladze, Óscar Morte, Jorge Rico, Valentina Risemberg, Olivia Sarrà, Darius Marian Tirnovan, Lucciana Viteri, Cristina Zehe.

Tutors/ores: Iñaki Baquero.