Lunar oscillations

2021

Artistes

Hashtags
#lunaroscillations
#xavibovestudio

Utopia 126 (carrer de Cristóbal de Moura, 126)

Autor:
Xavi Bové Studio

Tipus: Instal·lació

Públic: Tots els públics

Lunar oscillations és una peça contemplativa sobre la percepció d’un entorn variable, un univers d’estrelles i llunes dinàmiques.

Aquesta intervenció site-specific lumínica i sonora parteix de la influència que exerceix la lluna sobre els mars, els oceans i els éssers vius. Explora les sensacions que l’individu experimenta mitjançant la transformació de l’espai amb un joc de llums i ombres en moviment. I ho fa convertint la Sala Escales d’Utopia 126 en un firmament hipnòtic, convidant a submergir-se en un espai viu.

S’envolta el visitant d’estrelles en moviment, punts blancs amb els seus feixos de llum traçats en l’espai, on diferents llunes s’encenen mentre es mouen des del sostre fins a terra. La peça es complementa amb un fil sonor celestial, relaxant, on cada lluna emet un so específic i dibuixa a la sala un paisatge sonor i visual còsmic.

La instal·lació funciona sense inici ni fi, mitjançant algoritmes de funcionament autònom i variable, i permet al visitant experimentar-la al seu ritme.