Afectacions de la mobilitat per l’actuació de Josep Carreras i Sara Baras al passeig de Gràcia

L’espectacle tindrà lloc diumenge, 20 d’octubre, a les 20.00 hores, en un gran escenari al passeig de Gràcia, per sobre del carrer de València. Es preveu que hi assisteixin milers d’espectadors. Hi haurà talls de circulació a la calçada central del passeig de Gràcia entre aquests dos carrers a partir del dia 15, a les 22.00 hores. Els trams pròxims dels carrers de Provença i de Mallorca també es veuran afectats el dia 20 d’octubre. No hi haurà afectacions del pas de vianants ni de bicicletes, ja que els laterals del passeig de Gràcia estaran oberts.

14/10/2024 15:02 h

Ajuntament de Barcelona

El tronc central del passeig de Gràcia, entre els carrers de València i de Mallorca, on s’ha de muntar el gran escenari, estarà tallat a partir de dimarts a la nit. Sense afectar la circulació de les vies transversals, es restringirà la circulació al centre del passeig des de dimarts, 15 d’octubre, a les 22.00 hores, fins al dimarts següent, dia 22, a les 6.00 hores, quan ja s’hauran acabat els treballs de desmuntatge i es restablirà la circulació.

El tram següent del passeig, entre Mallorca i Provença, estarà tallat el cap de setmana des de dissabte a primera hora fins dilluns a les 8.00 hores.

El tercer tram del passeig de Gràcia, entre Provença a Rosselló, on també es podrà veure l’espectacle amb grans pantalles, només estarà tallat diumenge, el dia del concert.

Es garantirà l’accés als aparcaments subterranis del passeig de Gràcia, entre els carrers de València i del Rosselló, excepte el dia 20, de 14.00 a 00.00 hores.

Transport públic

Entre dimarts, dia 15, a la nit, i el dimarts 22 a primera hora, les línies 7, 22, 24 i V15 es desviaran per itineraris alternatius per Pau Claris i Roger de Llúria:

  • Línies 7 i V15: de les 22.00 hores del dia 15 a les 6.00 hores del dia 22, es desviaran per passeig de Gràcia, València, Roger de Llúria i Diagonal.
  • Línies 22 i 24: de les 22.00 hores del dia 15 a les 6.00 hores del dia 22, en sentit muntanya, es desviaran per passeig de Gràcia, València, Roger de Llúria, Còrsega i Gran de Gràcia. En sentit mar, es desviaran per Diagonal, Pau Claris, Aragó i passeig de Gràcia.

La línia H10 es desviarà pel carrer d’Aragó el dia del concert.

Les parades de bus situades al tram afectat del passeig de Gràcia quedaran anul·lades i se n’habilitaran d’excepcionals per a les línies afectades.

Pel que fa al Bicing, hi haurà dues estacions afectades per la celebració del concert, el mateix diumenge a la tarda. Es tracta de les estacions 364 i 374, situades al passeig de Gràcia, entre València i Mallorca i entre Provença i Rosselló, respectivament. Cap de les dues parades no estarà operativa la tarda de diumenge.

L’Ajuntament de Barcelona recomana a la ciutadania l’ús del metro per desplaçar-se per aquest àmbit des de dimarts, dia 15, al vespre, quan comencin les afectacions de la circulació, fins al dimarts 22, quan s’acabi el desmuntatge de tota la infraestructura.

Etiquetes associades a la notícia