Obre l’Espai Rambla per informar de la transformació del passeig

Situat a la planta baixa del Palau de la Virreina (la Rambla, 99), ofereix informació sobre les obres de transformació i dona suport a la dinamització cultural i econòmica del passeig. L’objectiu és acompanyar el veïnat i el teixit econòmic, social i cultural dels entorns de la Rambla durant els 32 mesos que duraran les obres de transformació.

15/06/2024 13:45 h

Ajuntament de Barcelona

Aquest nou punt d’atenció ciutadana especialitzat en les obres de la Rambla ocupa 40 metres quadrats, en un espai que es veu directament des del carrer, i oferirà atenció de dilluns a divendres, de 10.15 a 18.15 hores.

A l’espai hi treballen dos professionals que, a més de respondre preguntes sobre l’evolució de les obres i les afectacions que tindran, atendran incidències amb el veïnat i agents socials, econòmics i culturals. Alhora, impulsaran i donaran suport a les actuacions que es facin per dinamitzar el passeig mentre durin les obres. 

L’Espai Rambla també té l’objectiu de reivindicar el passat, el present i el futur d’aquesta via emblemàtica. S’hi podrà veure l’exposició “La Rambla de sempre, més Rambla que mai”, que tracta la història del passeig i la transformació que viurà. 

A més de l’Espai Rambla, també es pot consultar tota la informació al web específic de la Rambla i al canal de Telegram, que inclou informació i avisos rellevants per al comerç de Ciutat Vella. 

Més informació

Notícies relacionades