El Punt Lila a l’estació de Marina seguirà operatiu

El Punt Lila present a l’estació de Marina continuarà operatiu fins al 28 de desembre. L’espai està destinat a informar i sensibilitzar sobre les actituds masclistes i els comportaments sexistes que es produeixin en espais públics, i prevenir-los i atendre’ls , i seguirà funcionant les nits de divendres i dissabte a l’accés del carrer dels Almogàvers de l’estació de l’L1. La voluntat és que aquesta iniciativa, que es va engegar inicialment el 4 de gener de 2024, tingui continuïtat en el temps. 

02/08/2024 12:10 h

Ajuntament de Barcelona

La iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el Districte de Sant Martí, que aporta els recursos necessaris per a la instal·lació, i TMB, i se suma a les accions ja impulsades pel Districte en el marc del Pla específic de mesures al Triangle Lúdic del Parc i la Llacuna del Poblenou.

El Punt Lila funcionarà els divendres, de 22.00 a 2.00 hores, i dissabtes, de 23.30 a 3.30 hores. Estarà atès per quatre professionals, dos dels quals faran tasques d’itinerància per la zona del Triangle Lúdic i dos estaran al punt fix instal·lat al passadís de l’accés Almogàvers de l’estació de metro de l’L1. Es disposa d’una sala privada ja condicionada per als casos d’assetjament o violència masclista que requereixin un tractament de caràcter previ per part del personal sanitari o policial en cas de necessitat.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia