El Molino reobrirà a l’octubre amb l’organitzador del Cruïlla

El concurs per a la gestió de l’espai cultural el Molino s’ha resolt amb l’anunci de l’entitat guanyadora, Barcelona Events Musicals, que també és responsable de l’organització del Festival Cruïlla. Amb aquesta resolució, a partir del 27 d’octubre aquest espai icònic de la cultura barcelonina comença una nova etapa amb grans artistes del jazz, el blues, el soul i el folk com a protagonistes.

16/09/2024 18:38 h

Ajuntament de Barcelona

L’acord per a la gestió del Molino té una durada de quatre anys, ampliables si ambdues parts hi accedeixen, i té la complicitat d’altres entitats referents en l’àmbit cultural, com Barnasants, la Fundació Barcelona Music Lab, la Fundació del Conservatori del Liceu, l’Escola de Mitjans Audiovisuals, l’ESMUC, el Paral·lel 62 o el World Cities Culture Forum.

La reobertura del teatre suposa un nou impuls a l’escena artística del Paral·lel, que ja va recuperar l’activitat del Paral·lel 62 (l’antiga Sala Barts) i que continuarà amb la rehabilitació del Teatre Arnau, prevista per al primer trimestre del 2025.

Nova etapa del Molino

Sense oblidar l’esperit bohemi, plural i transgressor, el Molino començarà aquest octubre una nova etapa en què es vol situar com un espai de reconegut prestigi mundial, un escenari de concerts íntims on conviuran grans músics internacionals amb artistes locals.

Com a novetat, el teatre també tindrà una oferta gastronòmica i de cocteleria de qualitat que es compatibilitzarà amb les actuacions.

La inauguració tindrà lloc el 27 d’octubre i la programació regular començarà l’1 de novembre. Inicialment es preveu que el teatre obri de dimecres a diumenge en dos torns definits: de 20.00 a 21.30 hores i de 22.00 a 23.45 hores.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades