Teatre comunitari Cosas de la vida

La força del teatre.

02/05/2024 16:29 h

Casal La Barraca del Carmel

El passat 26 d’abril, el Casal de Barri La Barraca del Carmel va presentar Cosas de la Vida, un espectacle de teatre comunitari que va sorgir com una vibració de la vitalitat del nostre barri, estrenant-se finalment al teatre del Casal Font d’en Fargues.

Una iniciativa que va néixer al voltant de les activitats del 8M, que ens convida a reflexionar sobre les intricades escenes de la vida quotidiana. Inspirat en situacions reals i amb un toc de resiliència, Coses de la Vida busca desemmascarar allò que sovint releguem amb un resignat “són coses de la vida”.

Un viatge emocional i introspectiu, dirigit per la Kelly Lua, de Periferia Cimarronas. Lua que va liderar un grup de veïns i veïnes del Carmel en un procés creatiu enraonat en les pròpies vivències. El resultat va ser un mosaic teatral que va capturar la riquesa i la diversitat de les experiències humanes.

L’estrena va ser un èxit de participació amb més de cent espectadors.
Amb la tècnica del teatre fòrum, en finalitzar l’espectacle es va generar un debat molt interessant al voltant de les temàtiques que l’obra toca.

Actuen:

– Moramay Arias
– Fàtima Zohra Eddakiche
– Mª Beatriz González
– Lucia León
– Salima Moussaoui
– Jaume Rocafort
– Isabel Rodríguez
– Manel Ross
– Jamila Said
– Aurelio Vázquez
– Juli Ver

Organitzat per: Casal de Barri La Barraca del Carmel
Amb el suport del Pla de Barris i la col·laboració del Casal de Barri de la Font d’en Fargues i la Fundació Adsis.