Lliurament dels guardons de la quarta edició del premi Barcelona Restauració
El premi Barcelona Restauració guardona els establiments que han destacat l’últim any pel vincle amb els barris i amb valors com la integració, la qualitat de vida, la sostenibilitat, la innovació i l’adaptabilitat als nous temps. L’acte d’entrega dels guardons de la quarta edició ha tingut lloc a l’antiga Fàbrica Estrella Damm.Els guanyadors han estat els següents:
- Premi a la qualitat gastronòmica: Alapar, al districte de Sants-Montjuïc, per “ser un local avantguardista i d’alta gastronomia que representa la ciutat més cosmopolita”.
- Premi a la integració en el barri: Quimet d’Horta, a Horta-Guinardó, per “ser un local gairebé centenari, referent i centre de gravetat del barri”.
- Premi al local notori o innovador: Roots & Rolls, a l’Eixample, per “la singularitat del seu concepte i la capacitat de transferir a l’espai alegria, creativitat i sabors asiàtics”.
A més, s’han atorgat dues mencions honorífiques: al Cafè del Centre i a Pere Chias, restaurador i president del Gremi de Restauració durant nou anys.
El premi a la sostenibilitat ha estat per al restaurant La Forquilla, a Nou Barris.