S’executen unes actuacions de manteniment a l'L2, entre La Pau i Clot

El tall tindrà lloc entre dissabte, 15 de juny, des de l’inici del servei, i fins a les cinc hores de la matinada de dilluns, 17 de juny. Durant la interrupció, per unes actuacions de manteniment, s’oferirà un sistema alternatiu d’autobusos llançadora.

11/06/2024 12:30 h

Districte Sant Martí

El tram de l’L2 de metro comprès entre les estacions de Clot i La Pau és objecte d’una intervenció de manteniment que requereix més temps del que permet l’horari en el qual el metro no està operatiu, cosa que provocarà un tall del servei el cap de setmana dels dies 15 i 16 de juny.

Únicament quedaran fora de servei les estacions de Bac de Roda i Sant Martí, i la línia funcionarà amb normalitat de Paral·lel a Clot i de La Pau a Badalona / Pompeu Fabra, sense alteracions de les freqüències de pas habituals els caps de setmana.

Servei llançadora de bus

Per cobrir els desplaçaments en el tram afectat, TMB habilitarà un servei llançadora d’autobusos. El servei es cobrirà amb 10 autobusos amb freqüències de 3 minuts i amb una capacitat d’absorció que cobrirà els nivells d’ocupació registrats normalment en aquest tram durant els caps de setmana.

En direcció La Pau, el servei circularà per l’avinguda Meridiana, el carrer de València, el carrer d’Espronceda i encararà la rambla de Guipúscoa fins a l’estació de La Pau, amb parada a rambla de Guipúscoa / Bac de Roda i a rambla de Guipúscoa / Cantàbria, coincidint amb l’estació de metro de Sant Martí.

En direcció Clot, els busos circularan per rambla de Guipúscoa fent les mateixes parades en sentit ascendent i arribant a la cruïlla dels carrers d’Aragó / av. Meridiana, on se situa l’accés a l’estació de Clot.

Etiquetes associades a la notícia