La Model reobre les portes

La Model torna a obrir-se a la ciutat a partir d’aquest diumenge, 1 de setembre. Serà el primer dia de portes obertes d’aquesta nova temporada a l’imponent edifici de l’antiga presó de l’Esquerra de l’Eixample, després de l’habitual pausa del mes d’agost. Les portes obertes són lliures, sense guia, gratuïtes i no cal reservar entrada prèviament.

29/08/2024 13:30 h

Ecologia Urbana

Les portes obertes a La Model es reprenen aquest diumenge, 1 de setembre. Tenen lloc tots els divendres, dissabtes i diumenges que no siguin festius. No cal reservar entrades ni fer cap gestió prèvia. Només cal anar a La Model, al carrer d’Entença, 155, en aquests horaris (és possible que s’hagi de fer una mica de cua depenent de l’afluència de persones):

  • Divendres: de 16.00 a 18.00 h
  • Dissabtes: de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 18.00 h
  • Diumenges: de 10.00 a 14.00 h

Cal recordar que La Model no obrirà els dies 12 d’octubre, 1 de novembre i 6 i 8 de desembre, que són festius a Barcelona.

 

També hi ha visites guiades

Les portes obertes a La Model dels divendres, dissabtes i diumenges permeten visitar lliurement els principals espais de l’antiga presó sense guia. Si preferiu, però, recórrer aquest espai amb un guia que us expliqui la història de La Model, s’organitzen visites guiades, que també són gratuïtes, però per a les quals cal reservar entrada al web de La Model: www.lamodel.barcelona. Aquestes visites guiades també tenen lloc els divendres, dissabtes i diumenges, i en català i castellà, tot i que actualment les places estan esgotades fins al mes de novembre. Pròximament s’activaran noves entrades per al mes de desembre.

L’Ajuntament de Barcelona ofereix, a més, diverses visites guiades dissenyades especialment per a escolars. Els centres educatius també poden consultar els detalls i fer la reserva al mateix web de La Model.

Recordeu que no es pot fumar, beure ni menjar dins el recinte. Tampoc s’hi pot accedir amb animals domèstics (excepte els gossos d’assistència).

Més informació