Informació de servei al voltant del Formula 1 Barcelona Fan Festival

La plaça de Catalunya és l’escenari, durant la setmana del 15 de juny, del Fan Village del Gran Premi de Fórmula 1 d’Automobilisme. La celebració d’un ‘road show’ al passeig de Gràcia comportarà diverses afectacions de la mobilitat entre el 18 i el 20 de juny.

13/06/2024 10:22 h

Ajuntament de Barcelona

Un grup de pilots de Fórmula 1 rodaran per passeig de Gràcia dimecres, 19 de juny, en un petit circuit que anirà des de la ronda de Sant Pere fins al carrer d’Aragó i, de nou, fins a la sortida.

Aquesta exhibició comportarà restriccions de mobilitat a la zona. Les restriccions s’aniran aplicant de manera gradual i començaran a les 16.00 hores del 18 de juny, i fins a les 6.00 hores del dia 20, per als vehicles privats a les vies següents:

  • Ronda de Sant Pere i ronda de la Universitat (entre Pau Claris i rambla de Catalunya)
  • Plaça de Catalunya (banda Besòs i calçada muntanya)
  • Passeig de Gràcia (entre plaça de Catalunya i Gran Via)
  • Carrer de Casp (entre passeig de Gràcia i Pau Claris)

A les 22.00 hores del mateix 18 també es restringirà el trànsit a:

  • Passeig de Gràcia (entre Gran Via i Aragó), sense afectar els carrers transversals

I el 19 de juny, que serà la jornada amb més afectació, s’implantaran noves restriccions des de les 11.00 hores i fins a les 23.00 hores, en què també es tallarà el trànsit entre rambla de Catalunya i Pau Claris a les tres vies que travessen el passeig de Gràcia:

  • Gran via de les Corts Catalanes
  • Carrer de la Diputació
  • Carrer del Consell de Cent

Transport públic i vianants

De la mateixa manera, els vianants no podran creuar el passeig de Gràcia en aquest tram el dia 19, de 15.00 a 20.00 hores, en què s’anirà restablint el pas progressivament.

El transport públic es desviarà per itineraris alternatius. Es modificaran els recorreguts de les línies d’autobús D50, H12, H16, V15, X1, 7, 19, 22, 24, 52, 54, 55 i 67. Es tindrà accés a informació actualitzada al web de Mobilitat.

Fan Village a plaça de Catalunya

El Circuit de Catalunya ha preparat un seguit d’activitats relacionades amb la pràctica del motor d’alta competició. S’hi podran trobar actuacions musicals i diversos espais temàtics, amb simuladors, pistes de cotxes de slot, rèpliques dels boxs dels equips i fins i tot un monoplaça real.

Per accedir-hi, cal descarregar una invitació gratuïta al portal d’entrades del Circuit, ja que l’aforament és limitat.

Etiquetes associades a la notícia