Els informadors i agents cívics intensificaran la seva activitat a Nou Barris

És un dels sis districtes on es considera convenient reforçar les mesures de prevenció: ús obligatori de mascareta, distància social i higiene de mans

27/07/2020 09:54 h

Districte Nou Barris

Davant l’augment del nombre de contagis per la covid-19, l’Ajuntament de Barcelona ha augmentat fins a 230 el nombre de personal informador desplegat als carrers de la ciutat, inclosos els agents cívics. Se’n prioritzarà l’actuació a Nou Barris, i també a Sants-Montjuïc, l’Eixample, Horta-Guinardó, Sant Andreu i Ciutat Vella, que són els districtes on s’ha considerat convenient reforçar les mesures de prevenció.

La tasca de les 230 persones (agents cívics i informadors) presents als carrers consisteix a informar la ciutadania de les mesures higièniques de protecció, la distància de seguretat necessària, i l’obligatorietat de dur posada la mascareta. En aquests equips també hi haurà personal de mediació per si cal transmetre els missatges en un altre idioma o per situacions de més risc.

A més, també s’han actualitzat els missatges de megafonia de la Guàrdia Urbana per recordar les mesures de seguretat sanitària i s’ha reforçat i adaptat el servei de neteja al voltant dels centres d’atenció primària, hospitals, residències i zones d’estada del veïnat de la ciutat.

La presència dels agents cívics la coordina el programa municipal Barris Bon Desconfinament, actiu des de l’inici de la desescalada.

Etiquetes associades a la notícia