Comença la segona fase de reurbanització del carrer de Sant Antoni Abat

Aquesta segona i última fase, centrada en el tram entre el carrer de la Cendra i la plaça del Pedró, dona continuïtat al tram ja executat per millorar l’accessibilitat de la via i donar prioritat als vianant i les bicicletes.

13/08/2024 09:13 h

Districte Ciutat Vella

L’actuació consisteix en la implantació d’una plataforma única amb la col·locació de paviment nou i la incorporació de mobiliari urbà. També es rehabilitarà el col·lector principal del clavegueram, s’hi col·locaran nous embornals i es farà un nou tram de la xarxa de recollida de residus sòlids urbans. Les obres tenen una durada prevista de sis mesos, fins al febrer del 2025.

partir del 26 d’agost es preveu iniciar els treballs d’enderroc de vorada i paviment de calçada, per procedir a continuació a executar els nous embornals de la futura plataforma única i els claveguerons per connectar-los a la galeria de sanejament existent.

Els treballs s’aniran executant de manera coordinada entre les diferents voreres, assegurant sempre com a mínim el pas per un dels dos costats, així com els accessos als locals comercials i els habitatges.

Afectacions de la circulació de vehicles

Per dur a terme els treballs és necessari tallar totalment el carrer en el tram afectat, entre la plaça del Pedró i el carrer de la Cendra, però sense afectar la cruïlla d’aquest carrer.

S’implantarà un primer filtre d’accés al carrer de l’Hospital amb la rambla del Raval, que permetrà el pas només al veïnat, serveis i usuaris del pàrquing públic. Un segon filtre desviarà els vehicles pel carrer de Sant Llàtzer, el carrer del Carme, el carrer d’Erasme de Janer i, finalment, el carrer de la Riera Alta.

Els següents carrers quedaran en atzucac, amb accés restringit al veïnat i serveis:
– Carrer d’en Santcliment, amb entrada i sortida pel carrer de la Cera.
Carrer d’en Botella, amb entrada i sortida pel carrer de la Cera.
– Carrer del Bisbe Laguarda, amb entrada i sortida pel carrer de la Riera Alta.

La sortida dels carrers del Príncep de Viana, de la Cendra i dels Salvadors es farà pel mateix carrer de Sant Antoni Abat, pel tram de carrer ja reurbanitzat.

Canvi d’ubicació dels contenidors

Els contenidors situats al carrer de Sant Antoni Abat, número 8, i els del carrer del Bisbe Laguarda s’han traslladat, provisionalment, mentre durin les obres, al carrer d’Erasme de Janer.

Etiquetes associades a la notícia