La Regata Cultural arriba al Moll de la Fusta

El programa d’activitats per acompanyar la celebració de la Copa Amèrica de vela, la Regata Cultural, arriba al Race Village del Moll de la Fusta. Amb més de 24 actuacions gratuïtes de cultura popular local, arts de carrer i música, la Regata Cultural vol ser una finestra a la creativitat artística de la ciutat durant la celebració de l’esdeveniment esportiu mundial.

24/08/2024 11:40 h

Ajuntament de Barcelona

L’escenari del Race Village

A partir del 31 d’agost, i fins al 13 d’octubre, el Race Village de la Louis Vuitton 37a America’s Cup del Moll de la Fusta serà l’escenari d’actuacions musicals i de cultura popular cada dijous, divendres, dissabte o diumenge a les 19.00 o les 20.30 h. La proposta musical, a càrrec de la programadora Gisela Sais, està íntegrament formada per grups musicals de l’escena nacional. Artistes com Xarim Aresté (8 de setembre), The Bird Yellow (31 d’agost) o María Rodés (3 d’octubre) són alguns dels que actuaran en aquest escenari.

La cultura popular també tindrà un protagonisme especial a l’escenari del Race Village, amb l’actuació del Falcons de Barcelona (29 de setembre) o la Trobada de gegants centenaris (17 d’octubre), entre d’altres. A més, les escoles, entitats i equipaments culturals del Ciutat Vella també hi tindran una programació pròpia resultat d’una convocatòria feta expressament per a aquesta ocasió. Així, formacions com Koyam Project (12 de setembre) o Paula Peso (Taller de Músics) (29 de setembre), tindran l’oportunitat d’actuar en el marc de la Regata Cultural.

El Port Olímpic, nou escenari de la Mercè

Durant les festes de La Mercè, del 21 al 24 de setembre, el Mercè Arts de Carrer (MAC) també es traslladarà al front marítim amb una extensa proposta impregnada d’un relat entorn el mar que tindrà formats diferents i s’ubicarà en diversos espais al llarg del moll de Mestral i l’espigó del Bogatell.

A més, durant les  regates de dones (Puig Women’s America’s Cup) i joves (UniCredit Youth America’s Cup), s’hi faran actuacions diürnes.

Inauguració a la platja del Bogatell

El 10 d’octubre es farà la cerimònia que obrirà la Match Race Final de la 37th Louis Vuitton America’s Cup, i serà un dels moments més significatius de la Regata Cultural.  La platja del Bogatell serà la gran platea d’un espectacle on la poesia visual i la tecnologia es posaran al servei de l’emoció per recordar tot allò que ens uneix com a humanitat i els objectius pels quals treballem junts.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia