Afectacions al servei de tramvia per tasques de manteniment de l’arbrat

El diumenge 28 de març la Línia T4 del Trambesòs quedarà sense servei a causa de treballs relacionats amb l’arbrat, com la poda i retirada de nius. Es reforcen altres línies de tramvia i es proposen alternatives de mobilitat.

25/03/2021 08:51 h

Ecologia Urbana

El proper diumenge 28 de març la Línia T4 del Trambesòs restarà sense servei a causa dels treballs relacionats amb manteniment de l’arbrat a l’avinguda Diagonal.

Les intervencions a realitzar consistiran principalment en poda de branques seques, en mal estat o amb configuracions que suposin risc de trencament, poda de branques que puguin interferir amb la catenària, i retirada de nius de cotorres amb perill de caiguda.

Per dur a terme aquestes actuacions amb les màximes garanties de seguretat, els treballs es realitzaran en horari diürn i s’haurà de retirar l’electricitat a la catenària del tramvia, que passa per aquest carrer.

Per aquest motiu, el 28 de març, entre les 8.00 hores i les 15.00 hores s’efectuarà un tall de servei i circulació del tramvia a tota la Línia T4. Els horaris de pas de la línia T5 es veuran també afectats.

Durant el tall, la línia T6 reforçarà el seu servei des de Ciutadella | Vila Olímpica fins l’Estació de Sant Adrià.  Alhora, mentre duri el tall i l’afectació al servei a l’avinguda Diagonal es proposen les següents alternatives de transport a les persones usuàries: la línia 7 de bus i la línia L4 de metro.

Etiquetes associades a la notícia