Noves fases d’obres a les places Joan Peiró i Països Catalans

Fins a mitjan juliol, les obres de reparació de juntes estructurals per evitar filtracions a l'estació de Sants provoquen noves afectacions a la mobilitat a les places de Joan Peiró i dels Països Catalans.

27/05/2024 16:35 h

Districte de Sants-Montjuïc

Dins de la plaça dels Països Catalans, les obres continuen fins al 7 de juliol sense afectacions importants a la circulació de vehicles ni vianants. Però del 27 de maig al 16 de juny, els carrils de la parada de taxis de la banda mar de l’estació es mouen a la nova calçada més propera al Parc de l’Espanya Industrial. La càrrega i descàrrega de passatgers es manté a la part més propera a l’estació, just abans del pas de vianants.

Pel que fa a la plaça de Joan Peiró, aquestes obres es duen a terme en dues fases, amb les següents afectacions de trànsit:

  • Del 3 al 24 de juny:
    • Ocupació d’un dels dos carrils de circulació (el de l’esquerra) en sentit Llobregat a partir de la parada del bus H10 (tall del carril després del pas de vianants, abans d’arribar al carrer del Vallespir).
    • Ocupació d’un dels dos carrils de circulació (el de l’esquerra) en sentit Besòs a partir de la corba d’incorporació des del carrer del Vallespir (i a la mateixa corba, pels vehicles que baixen d’aquest carrer). Aquest vial mar de la plaça de Joan Peiró ja es troba desplaçat per les obres de reforma de la plaça.
    • Ocupació del vial d’accés de taxis, que es desplaça una mica cap a la banda muntanya pot quedar reduït a un sol carril. Es manté anul·lada la parada de les línies 115, H10 i V5 d’autobús, amb l’aturada provisional de 115 i H10 abans al passeig de Sant Antoni i de V5 al carrer dels Comtes Bell-lloc, just després del pas de vianants.
    • Ocupació puntual del vial muntanya de la plaça i l’estació, el que comunica amb la plaça dels Països Catalans, deixant-hi sempre almenys un carril per sentit.
  • Del 25 de juny al 14 de juliol:
    • Ocupació d’un dels dos carrils de circulació (el de la dreta) en sentit Llobregat a partir de la parada del bus H10.
    • Ocupació de la cruïlla del passeig de Sant Antoni amb el carrer dels Comtes de Bell-Lloc, sense afectar la circulació dels vehicles que circulin pel passeig. Els que pugin cap a Comtes de Bell-lloc han de fer corba i contracorba.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades