A l’octubre celebrem la Setmana de l’Alimentació Sostenible
Durant 11 dies es portaran a terme un munt d’activitats, tallers, xerrades, espectacles i altres esdeveniments variats per fomentar dietes saludables i accesibles per a tothom, amb la finalitat d’impulsar economies locals i sostenibles.
Barcelona és reconeguda internacionalment com un dels grans centres europeus de consum i comercialització alimentària i la seva gent són actors potencials d’un canvi real. La ciuta us proposa un recorregut per 7 itineraris: patrimoni gastronòmic, malbaratament vs aprofitament, urbanoruralitat i biodiversitat, petjada ambiental, alimentació i drets socials, proximitat i Més Setmana, organitzada per entitats de la ciudad que tenen a veure amb el món de l’alimentació.
Actuem, informem-nos, compartim coneixements… Tots som agents potencials en la transició cap a una alimentació sostenible!
Consulteu tota la informació al web
alimentaciosostenible.barcelona/setmanaciutadana
La Setmana de l’Alimentació Sostenible és un projecte impulsat per l’Ajuntament de Barcelona a través del Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària i el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona.