Una obra del Bosch serveix d'inspiració al dramaturg Joan Yago i el director Israel Solà per llançar una mirada grotesca sobre el món contemporani. El Grec aposta pels creadors emergents en un muntatge que porta una pintura a escena.
En una de les seves creacions tardanes, el pintor flamenc Hieronymus Bosch, més conegut com el Bosch, va representar una barca plena d’homes i dones que malbaraten les seves vides lliurant-se a l’amor, en el que era una advertència burlesca sobre la pèrdua de valors. Ara la companyia La Calòrica parteix d’aquell quadre per recrear en escena el viatge d’una barca ben similar, en la qual un grup de personatges heterogenis van a la recerca d’una terra en què encara puguin viure. Un jove amb camisa de poeta, una dona de rialla lluminosa, un bisbe, una dama elegant i estranya i un bufó que comanda l’aventura absurda de tots ells són alguns dels personatges d’un muntatge que projecta una mirada deformant sobre el nostre món. El porta a escena una jove companyia que ja va passar pel Grec 2012 amb L'editto bulgaro, una de les obres del cicle “Juliol a la Cuina”.
Autoria: Joan Yago; Direcció: Israel Solà; Intèrprets: Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Marc Rius, Júlia Truyol; Música original: Gori Matas; Escenografia i vestuari: Albert Pascual; Disseny d'il·luminació: Elisenda Rodríguez; So: Josep Sanchez-Rico; Caracterització: Lucho Soriano, La Calòrica; Construcció de l'escenografia: La Calòrica; Confecció del vestuari: Albert Pascual; Imatge gràfica: Yago Partal; Agraïments: Montserrat Nogué, Chelo García, Pere Sànchez, Eloi Linuesa;