El Grec, a la Xirgu: oferta gastronòmica

  • Activitats paral·leles

La plaça de Margarida Xirgu es converteix, mentre duri el festival, en un espai gastronòmic on podrem gaudir de l’oferta diversa dels restaurants del Poble-sec mentre escoltem bona música i veiem espectacles de carrer.

Els restaurants del Poble-sec mostren la riquesa gastronòmica d’aquest barri barceloní ocupant, mentre duri el festival, la plaça de Margarida Xirgu. Aquí oferiran les seves propostes culinàries, de dimecres a dissabte, quatre restaurants cada setmana. Els restaurants en servei ofereixen des de cuina àrab fins a fusió asiàtica, passant per cuina italiana o tapes, en una oferta que es renovarà setmanalment per tal d’oferir una fotografia el més completa i diversa possible de la riquesa gastronòmica d’aquest barri barceloní.

Serà una mostra de gastronomia elaborada i de qualitat, però a preus populars, que s’oferirà en diversos torns: d’entrada, hi haurà un torn a les 18.30 hores, ideal per prendre alguna cosa, que no requereix reserva. Després, hi haurà dos torns per sopar, de 20.00 a 22.00 hores i de 22.30 a 23.40 hores, tot i que els divendres i dissabtes aquest últim torn s’allargarà fins a les 24.00 hores. Finalment, només els divendres i dissabtes, de 24.00 a 1.00 hores l’espai estarà obert per servir còctels, sense necessitat de reserva i sense oferta gastronòmica.

Sopareu o prendreu alguna cosa envoltats de les imatges del pintor, escultor i constructor d’elements escenogràfics Ramón de los Heros, autor del ric imaginari que aquests dies guarnirà els espais de la plaça. I, entre mos i mos, gaudireu d’espectacles de carrer, animacions i bona música.

RESERVES

Una oferta gastronòmica que es renova cada setmana:
Del 30 de juny al 3 de juliol
Casa Xica: cuina catalana i asiàtica al Poble-sec.
Koska Taverna: una autèntica taverna basca amb tapes de qualitat.
La Chana: el sabor tradicional d’Andalusia, amb essència roquera.
El Carro Gros: Tapes inspirades i entrepans des del cor del Poble-sec..

Del 7 al 10 de juliol
Palocortao: el món de les tavernes i els cellers, convertit en oferta gastronòmica de qualitat.
Malumore: sabors casolans en una cuina honesta i amb aroma italiana.
Zaza - Cuina i Vi: cuina italiana amb personalitat.
La Come Dia: cuina típica italiana.

Del 14 al 17 de juliol
Sasha - No Hay Mañana: tacos i totopos són parada imprescindible en l’oferta d’aquest local... No, no sou a Mèxic, però potser el paladar us ho farà creure.
Carmesí: un restaurant de cuina mediterrània i europea especialitzat en ecogastronomia. Amb motiu del Grec 2021, l’oferta gastronòmica inclou plats d’inspiració africana.
Petit Montjuïc: mestissatge mediterrani i cuina d'arrel àrab. L'oferta inclou plats d'inspiració africana.
Veg It: cuina vegana i vegetariana.

Del 21 al 24 de juliol
Bagaría: sabors casolans del mediterrani. Durant el Grec, serveixen també plats d’inspiració africana.
Denassus: tapes sofisticades.
Santamadre: cuina de celler.
Taps: plats d’estil mediterrani i tapes de cuina de celler.

GRAELLA D'ACTIVITATS

Recordeu que:
Poder fer reserva de taules per a un mínim de dues persones i un màxim de sis.
En el moment de fer la reserva, us demanaran les dades de la targeta de crèdit/dèbit.
Si no veniu o si cancel·leu la reserva amb menys de 24 h d'antelació haureu d'abonar una garantia de 20 € per cada reserva (no per persona).
Podeu venir sense fer reserva, però us arrisqueu a quedar-vos sense plaça.
El menjar i les begudes s’han de consumir necessàriament a la taula i no es pot circular amb elles per l'espai de la plaça.

Dates

  • Calendari
    Del 30 de juny al 24 de juliol. Dimecres i dijous, de 18.30 a 23.30 h. Divendres i dissabtes, de 18.30 h a 01.00 h
  • Preu
    [field_price]