Ja fa vint-i-cinc anys que Jordi Aspa i Bet Miralta van crear la seva companyia de circ. I els ha donat temps de crear espectacles com aquest, una història cruel i quotidiana que ens expliquen mitjançant la manipulació... de verdures!
Voleu una història cruel i sanguinària? Doncs entreu a la cuina. Perquè allà el regne vegetal és sacrificat diàriament al déu de la gastronomia. Veureu que els ingredients d’aquest espectacle són ben senzills: unes verdures, uns artistes que hi posen sal i pebre, una mica d’intriga, un pèl de moviment, unes gotes de drama.... Compte, que en aquesta proposta canibalverdulaire les pastanagues es transformen i els ganivets i destrals poden volar pels aires.
Exposició 25è aniversari d’Escarlata Circus
Vestíbul del Teatre Lliure - Espai Lliure
Del 19 al 29 de juliol
Direcció: Jordi Aspa; Intèrprets: Jordi Aspa, Bet Miralta; Escenografia: Diego Polognioli; Vestuari: Lluc Castells; Disseny d'il·luminació: Jep Vergés; Disseny de so: Audiolab; Concepció Sonora : Audiolab; Assessorament musical: Xavier Boixader; Efectes especials: Josep Gascó; Producció executiva: Marcel·lí Puig, Bet Miralta - Escarlata Circus; Mirada exterior en moviment: Roberto Oliván; Acompanyament artístic i definició de l'espai: Jani Nuutinen; Definició de personatges: Pierre Pilate; Cortinatge: Esteve Ferrer; Assessorament culinari: Mariona Cuadrada; Construcció i consells de manipulació: Nartxi (Txo titelles); Disseny i construcció de la carpa: Claude Rigo - La Machine;